
Ανήλικοι φαίνεται ότι έθεσαν φωτιά το βράδυ του Σαββάτου σε λυομενο για να σπάσουν πλάκα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά σε πρόχειρο παράπηγμα (λυόμενο) διαστάσεων 3x8 μέτρα περίπου, το οποίο χρησιμοποιείτο για φύλαξη ανακυκλώσιμων υλικών στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς .
Το λυομενο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Κατόπιν διερεύνησης, η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε κακόβουλη πράξη από ανήλικα πρόσωπα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Το ίδιο φαινόμενο επαναλήφθηκε και χθες σε τρία προκατασκευασμένα σπιτάκια διαστάσεων 3x8 μέτρα περίπου, τοποθετημένα σε βάση από μπετόν μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Μαρίνας και Γιαλιά .
Τα σπιτάκια δεν χρησιμοποιούνταν και εντός τους υπήρχαν τοποθετημένα άχρηστα υλικά. Υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Κατόπιν διερεύνησης, η πυρκαγιά παραμένει άγνωστη με πιθανή αιτία κακόβουλη πράξη.