Επικαιρότητα

Έρχονται νέες πτήσεις

Ευχάριστες ανακοινώσεις για αύξηση των πτήσεων από παραδοσιακές αγορές για τον τουρισμό της Κύπρου αναμένονται τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον υφυπουργό τουρισμού Σάββα Περδίο ο οποίος παρακάθισε το απόγευμα σε σύσκεψη με τους φορείς του τουρισμού στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Περδιο συνεχείς είναι οι προσπάθειες του υφυπουργείου τουρισμού για αύξηση των αεροπορικών πτήσεων τόσο με παραδοσιακές τουριστικές αγορές όσο και με αναδυόμενες αγορές του τουρισμού.

Ο  υφυπουργός τουρισμού ανταποκρινόμενος σε αίτημα της ΕΤΑΠ Πάφου ανέλυσε το πλάνο του υφυπουργείου και για το θέμα των πτήσεων αλλά και για το νέο στρατηγικό πλάνο στον τουρισμό.

Ο κ.Περδιος απεκάλυψε ότι έρχονται ανακοινώσεις κυρίως για πτήσεις από την Γερμανική αγορά αλλά και από νέες αγορές της ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό η ΕΤΑΠ Πάφου σε συνεργασία και με τοπικές αρχές της επαρχίας έχουν επενδύσει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Ο Σάββας Περδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η φετινή κάμψη δεν θα συνεχιστεί και ότι από το 2020 ο Κυπριακός τουρισμός θα ακολουθησει ανοδική πορεία όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close