Αθλητικά

Έρχονται εξελίξεις στην ΠΑΦΟ

Στον SUPER SPORT FM 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τον Άλκη Μπότσο μίλησε ο εκπρόσωπο τύπου της Πάφου fc Πολύβιος Παλιούρας 

Για την προετοιμασία: Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται στην Ισπανία και έδωσε ένα ακόμη φιλικό απέναντι στην Θέλτα και η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή και είναι στα θετικά ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα αρκετά φιλικά και προγραμματίζουμε και άλλα.» 

Για τα μεταγραφικά: «Όλα κυλάνε πολύ καλά με κάποια κενά όπως στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση. Κλείνουμε και το team τερματοφυλάκων. Έχουμε συμφωνήσει με καλούς παίκτες και παράλληλα βλέπουμε και το μέλλον. Ίσως πραγματοποιήσουμε και ενίσχυση στην επίθεση» 

Για τον Τσάβες: «Δεν θα μπούμε στην διαδικασία αναφοράς ονομάτων αν δεν κλείσει στην ομάδα. Ψάχνουμε κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο σε παίκτες. Τις επόμενες ημέρες θα τρέξουν όλες οι εξελίξεις» 

Για τον Πάντσεον: «Ο Πάντσεον εξέφρασε κάποιες ανησυχίες για κάποια προσωπικά του θέματα και έχει αποχωρήσει για να βρεθεί κοντά στους οικείους του και θα ενημερώσουμε σύντομα όταν και εφόσον επιστρέψει στην βάση μας.» 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button