Περιβάλλον

Έρχονται βροχές

Βροχές προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για τις επόμενες μέρες. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Αύριο, μετά την διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά 

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. 

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα νότια. 

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή, μικρή άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button