Αθλητικά

Έρχεται ο «Γύρος της Πάφου» 2024

Ο Δήμος Πάφου και τα μέλη της κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού έργου EU Heyday, διοργανώνουν το Γύρο της Πάφου 2024, έναν αθλητικό αγώνα που συνδυάζει εκτός από υγεία, άθληση και διασκέδαση, ενημέρωση σχετικά με τα έργα της Πολιτικής Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Αγώνας Δρόμου «Ο Γύρος της Πάφου» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 9πμ, με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Κέννεντυ.

Ο «Γύρος της Πάφου» αποτελεί το μεγαλύτερο και μαζικότερο αγώνα δρόμου της πόλης μας. Κάθε χρόνο εκατοντάδες δημότες της Πάφου, μικροί και μεγάλοι στέλνουν το μήνυμα της χαράς του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Στις 21 Απριλίου οι δρόμοι της πόλης της Πάφου αναμένεται να γεμίσουν με πάθος, χαρά και αγωνιστικό πνεύμα κα-θώς οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στις διαδρομές 3χλμ. και 6χλμ. Οι μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίων θα έχουν επίσης δυνατότητα συμμετοχής μέσα από τις διαδρομές 500μ. και 1χλμ. αντίστοιχα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις παρεμβάσεις που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Πολιτική Συνοχής της ΕΕ σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, η οποία θα συνοδεύεται από live link του Super FM!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συγκεκριμένα τις εξής διαδρομές:

1. Διαδρομή 3χλμ. και 6χλμ.

Ώρα Έναρξης: 9:00 π.μ.

2. Διαδρομή 1χλμ.

Ώρα Έναρξης: 10:00 π.μ.

3. Διαδρομή 500μ.

Ώρα Έναρξης: 10:00 π.μ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα. Επιπλέον, στους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button