Περιβάλλον

Έρχεται βροχή το απόγευμα

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ωστόσο το απόγευµα αναµένονται τοπικά βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται, µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται σταδιακή βελτίωση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή, και σταδιακά µικρή άνοδο µέχρι την Κυριακή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button