Επικαιρότητα

Έργα οκτώ δισεκατομμυρίων προωθεί ο σύνδεσμος μεγάλων αναπτύξεων

Έργα που θα εμπλουτίσουν και θα αναβαθμίσουν  το τουριστικό προϊόν δημιουργώντας πάνω από 9000 θέσεις εργασίας, περιλαμβάνει στο νέο ενημερωτικό έντυπο ο  Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, το οποίο στις διεθνείς αγορές.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Συνδέσμου, τα νέα έργα που περιλαμβάνονται στο έντυπο είναι συνολικής αξίας 8 δις ευρώ και προβάλλουν την Κύπρο ως ιδανικό επενδυτικό προορισμό.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι το νέο ενημερωτικό έντυπο έχει ως πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την Κύπρο και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων απαραίτητων για την ολοκλήρωση και την ανάπτυξη των συγκεκριμένων έργων.

«Τα 21 μεγάλα αναπτυξιακά έργα τα οποία παρουσιάζονται στην ενημερωτική αυτή μπροσούρα είναι μεταξύ άλλων, γήπεδα γκολφ, ψηλά κτίρια, μεικτές αναπτύξεις, ξενοδοχεία αλλά και επαύλεις. Τα έργα που περιλαμβάνει η έκδοση εκπροσωπούν 18 εταιρείες μέλη του Συνδέσμου», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, Ανδρέας Δημητριάδης, ανέφερε πως «αρκετά από τα έργα τα οποία περιλαμβάνονται στη νέα μπροσούρα, διαθέτουν ένα επαρκές επίπεδο ωριμότητας που επιτρέπει την ολοκλήρωσή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα». Πρόσθεσε ότι «η  υλοποίηση των έργων αυτών θα εμπλουτίσει και θα αναβαθμίσει το τουριστικό μας προϊόν δημιουργώντας μάλιστα πάνω από 9000 θέσεις εργασίας».

Ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων με την ενεργή του παρουσία σε επιχειρηματικά forums του εξωτερικού  προβάλλει  συστηματικά το επιχειρηματικό περιβάλλον που συγκεντρώνει η Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός.

Κοινό όραμα των μελών του Συνδέσμου είναι η διαμόρφωση της Κύπρου ως σύγχρονου περιφερειακού κέντρου μέσα από την προώθηση και την υλοποίηση μεγάλων ιδιωτικών αναπτύξεων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button