Πάφος

Έργα εκατομμυρίων στην Γεροσκήπου

Έργα , η αξία των οποίων ξεπερνά τα δεκαπέντε  εκατομμύρια ευρώ εκτελέσθηκαν στην Γεροσκηπου το τελευταίο διάστημα ή εκτελούνται αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της δημοκρατίας που μιλούσε στην τελετή της κατάθεσης του θεμέλιου λίθου του περιφερειακού κέντρου υγείας, πέραν του έργου αυτού που θα στοιχήσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ έχουν υλοποιηθεί ή έχουν δρομολογηθεί έργα, «τα οποία στοχεύουν αποφασιστικά στην αναβάθμιση και την παροχή προς τους πολίτες ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών, υποβοηθώντας παράλληλα τη γενικότερη οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική αναζωογόνηση του Δήμου Γεροσκήπου.»

Ανέφερε ενδεικτικά την κατασκευή κυματοθραυστών για προστασία της παραλίας στον Δήμο Γεροσκήπου, την επέκταση του Α’ Νηπιαγωγείου Γεροσκήπου και την αναβάθμιση και κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επίσης, βρίσκονται υπό κατασκευή έργα, ύψους περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αφορούν την κατασκευή του δρόμου που συνδέει το κέντρο της Γεροσκήπου με την τουριστική περιοχή του Δήμου και  την κατασκευή τμήματος δρόμου που συνδέει τον δρόμο προς το Αεροδρόμιο Πάφου με τον παραλιακό δρόμο παρά τη Δημοτική Πλαζ Γεροσκήπου.

Έχει δρομολογηθεί η υλοποίηση έργων, ύψους πέραν των 5 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν την  β’ φάση της βελτίωσης της Λεωφόρου «Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’» στον Δήμο Γεροσκήπου. «Σήμερα είχαμε συζητήσει εν εκτάσει κάποιες προοπτικές βελτίωσης έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε και την Γ΄ φάση.

Την κατασκευή του κόμβου των Λεωφόρων «Μακαρίου Γ’» και «Ιπποκράτους» στον Δήμο Γεροσκήπου, όπως επίσης και τον κόμβο Κινύρας και κάποια άλλα έργα που έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Γεροσκήπου.

Εκείνο για το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι για την αποφασιστικότητα μας, στο πλαίσιο πάντοτε των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις τοπικές Αρχές στην προώθηση ώριμων έργων, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button