Επικαιρότητα

Έπιασαν τους δράστες του πρατηρίου

Η αστυνομία συνέλαβε χθες βράδυ ένα 25χρονο Σύρο και μια 28χρονη Βουλγάρα και οι δυο κάτοικοι Πάφου  σε σχέση με την διάρρηξη πρατηρίου καυσίμων στην Πόλη Χρυσοχούς το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες  χρησιμοποίησαν κλεμμένο αυτοκίνητο για να σπάσουν  προθήκη του γραφείου του πρατηρίου.  Ο ιδιοκτήτης του  πρατηρίου υγρών  καυσίμων ανέφερε ότι λίγο μετα τις δέκα το βράδυ  ήχησε το σύστημα συναγερμού στο πρατήριο του, μετέβη επι τόπου  και διαπίστωσε ότι η γυάλινη είσοδος του ήταν θρυμματισμένη και είχε κλαπεί το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ από την ταμιακή μηχανή καθώς και μια δερμάτινη τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ καθώς και διάφορα άλλα έγγραφα όπως επιταγές, βιβλιάρια επιταγών και έγγραφα τραπεζών.

Μέσα από εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες οδήγησαν σκόπιμα στο κατάστημα κλοπιμαίο αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς παρά το χωριό Γιόλου. Και οι δυο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button