Επικαιρότητα

Έπιασαν Σύρο με συλλογές χαρτονομισμάτων

Στην σύλληψη 33χρονου Σύρου που καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία . Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στο διαμέρισμα που διαμένει ο 33χρονος.

Εναντίον του  εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία καθώς και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς η οποία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου στις 15 Νοεμβρίου του 2023. Κατά την άφιξη των αστυνομικών, εντόπισαν τον ύποπτο να περπατά έξω από την κατοικία του, τον πλησίασαν και τον πληροφόρησαν ότι είναι υπό σύλληψη δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του. Ο Σύρος τράπηκε σε φυγή, καταδιώχτηκε και τελικά έγινε κατορθωτή η ανακοπή και σύλληψή του σε μικρή απόσταση. Σε τσαντάκι μέσης που έφερε,  βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 9 γραμμαρίων περίπου καθώς και άσπρη κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεθαμφεταμίνη, βάρους 5 γραμμαρίων.

Επίσης στην κατοχή του  βρέθηκε αριθμός παλαιών και ξένων χαρτονομισμάτων για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη εκ νέου και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button