Πάφος

Έπιασαν παράνομους στην Πάφο

Συνέχεια στις συντονισμένες δράσεις για πάταξη της παράνομης εργοδότησης, της παράνομης απασχόλησης και της αδήλωτης εργασίας, έδωσαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ Πάφου, μαζί με λειτουργούς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε επιχείρηση ελέγχων, που πραγματοποιήθηκε το πρωί σήμερα, σε υπό ανακαίνιση κτίριο στην επαρχία, ελέγχθηκαν συνολικά 50 πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 33 και 35 ετών, υπήκοοι τρίτης χώρας, εργάζονταν παράνομα στο υπό ανακαίνιση κτίριο, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή, ενώ όπως διαπιστώθηκε, παρέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Εναντίον του 38χρονου εργοδότη τους διερευνώνται υποθέσεις παράνομης εργοδότησης.

Η Υπηρεσία Επιθεωρήσεως Εργασίας προχώρησε επίσης στην έκδοση ειδοποιήσεων πληρωμής διοικητικών προστίμων για παραβάσεις σχετικά με την αδήλωτη εργασίας, καθώς για παραβάσεις σχετικά με το Ταμείο Προνοίας.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button