Κύπρος

Έπιασαν κλέφτη αυτοκινήτων

Σημαντική εξέλιξη στη διαδικασία διερεύνησης τουλάχιστον δύο υποθέσεων κλοπών αυτοκινήτων, θεωρείται η σύλληψη 25χρονου, χθες βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας.

Λίγο πριν τις 11μ.μ. χθες, περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, εντόπισε σε ανοικτή περιοχή σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο. Σύμφωνα, με την καταγγελία το όχημα φέρεται να κλάπηκε μεταξύ των ωρών 1.30π.μ. και 6.30π.μ. της 11ης Οκτωβρίου 2020, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 40χρονου ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό.

Σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε 25χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής του οχήματος. Μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, όπου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενος, ο 25χρονος φέρεται να υπέδειξε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, όπου βρισκόταν εγκαταλειμμένο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί το μεσημέρι της 7ης Οκτωβρίου 2020, στη Λεμεσό. Το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε και όπως διαπιστώθηκε έφερε άλλες πινακίδες εγγραφής, οι οποίες ανήκουν σε αυτοκίνητο, το οποίο έχει δηλωθεί ως ακινητοποιημένο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button