Πάφος

Έπιασαν εμπόρους ναρκωτικών στην Πάφο

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 30 και 29 ετών, συνέλαβε χθες η Αστυνομία στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, μεικτού βάρους ενός κιλού και 489 γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο τον 29χρονο και τον 30χρονο, οι οποίοι περπατούσαν σε δρόμο της Πάφου. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 30χρονου, ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 18 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 29χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ 29χρονος και 30χρονος συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες και τα υποστατικά των δύο συλληφθέντων, όπου επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σε υποστατικό που διατηρεί ο 29χρονος, στην Πάφο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους ενός κιλού και 128 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν επίσης ζυγαριές ακριβείας και άλλα τεκμήρια. Στην οικία του 30χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 341 γραμμαρίων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button