Επικαιρότητα

Έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας στην Πάφο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, στην Πάφο,  για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του τρίτου δράστη ένοπλης ληστείας που διεπράχθη το μεσημέρι στην περιοχή Αγίου Δομετίου στην Λευκωσία.

Τρεις αλλοδαποί κρατώντας μεγάλο μαχαίρι  ακινητοποίησαν υπαλλήλους  εταιρίας μεταφοράς χρημάτων έξω από φούρνο και πήραν τις εισπράξεις των τελευταίων ημερών.  Οι δράστες εγκατέλειψαν την σκηνή με αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται να είχε πλαστές πινακίδες.

Αργότερα επιβιβάστηκαν σε ταξί και ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει στη Πάφο. Ενώ το όχημα ταξί βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου προσεγγίζοντας  την περιοχή του αεροδρομίου μελή διμοιρίας της ΜΜΑΔ που βρίσκονταν σε οχήματα προσεγγίζοντας και αυτοί την Πάφο είδαν τρεις έγχρωμους να βρίσκονται στο όχημα ταξί και γνωρίζοντας για την ληστεία που προηγήθηκε προσπάθησαν να ανακόψουν το ταξί για έλεγχο.

Οι τρεις  Νιγηριανοί , όπως αποδεδείχθηκε στην συνέχεια, μόλις σταμάτησε το ταξί πετάχτηκαν έξω και προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων ρίχνοντας προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προκειμένου να τους αναγκάσουν να σταματήσουν.

Μετά από καταδίωξη κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες της ληστείας. Στη κατοχή τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό που υπολογίζεται ότι είναι τα χρήματα που κλάπηκαν από την χρηματαποστολή.

Ο τρίτος Νιγηριανός δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Τα στοιχεία του πάντως είναι γνωστά στην αστυνομία και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης του.

Στην περιοχή έσπευσαν και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ενισχύοντας το έργο του κλιμακίου της ΜΜΑΔ αλλά και το ελικόπτερο της αστυνομίας που συμμετείχε στις έρευνες.

Οι έρευνες αναμένεται να διακοπούν μόλις πέσει το φως και θα συνεχιστούν αύριο το πρωί.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button