Επικαιρότητα

Έναρξη εργασιών στη Νεοφ. Νικολαίδη στο πλαίσιο του έργου βελτίωσης της Λεωφ. Ελλάδος

Ένα από τα πιο μεγάλα και σημαντικά έργα της Πάφου, αυτό της Βελτίωσης της Λεωφόρου Ελλάδος και Τμημάτων των Λεωφόρων Ευαγόρα ΠαλληκαρίδηΝεόφυτου Νικολαϊδη και Γρίβα Διγενή, συνολικής δαπάνης €9 εκατ., πλέον Φ.Π.Α., εισέρχεται από σήμερα στην πορεία της υλοποίησης.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Πάφου, για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του κοινού, οι εργασίες εκτέλεσης του έργου θα χωριστούν σε φάσεις.

Σήμερα άρχισαν οι εργασίες βελτίωσης της λεωφόρου Νεόφυτου Νικολαΐδη, από την οδό Κιλκίς έως τη συμβολή με τη λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Μνημείου Μακαρίου. Στη φάση αυτή, η λωρίδα με κατεύθυνση από την Πάφο προς Γεροσκήπου,είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση παρακάμπτεται μέσω των οδών Γεωργίου Καραϊσκάκη και Αλεξάνδρου Παπάγου. Η λωρίδα με κατεύθυνση από Γεροσκήπου προς Πάφο παραμένει σε λειτουργία.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν υπογειοποίηση υπηρεσιών, ανακατασκευή και κατασκευή δρόμων, πεζοδρομίων, και παρόδιας στάθμευσης, αναβάθμιση οδικού φωτισμού κ.ά.  

Ο Δήμος Πάφου διαβεβαιώνει το κοινό ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόκληση της λιγότερη δυνατής ταλαιπωρίας από την εκτέλεση του σημαντικού αυτού έργου που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης και ζητεί την κατανόησή του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button