Πάφος

«Έμπλεξε» ο Μουτήρης

Άλλη  μια επιβεβαίωση για το pafoslive. Μετά την καταγγελία χθες από δυο λειτουργούς του νοσοκομείου Πάφου, δες εδώ, η αστυνομία προχώρησε στην  κατάσχεση του κινητού του τηλεφώνου .

Εξετάζεται υπόθεση παράβασης του Περί Προσωπικών Δεδομένων Νόμου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λειτουργοί του Γενικού  Νοσοκομείου Πάφου κατήγγειλαν  ότι ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου δρ. Ιωσήφ Μουτήρης τους  φωτογράφιζε  με το κινητό του.

Το ΤΑΕ Πάφου μετά την καταγγελία, που υποβλήθηκε εναντίον του ιατρού, προέβη σε σχετική έρευνα και κατάσχεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Ερωτηθείς από την Αστυνομία, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου φέρεται να ανέφερε πως έβγαλε κάποιες φωτογραφίες από τους χώρους του Νοσοκομείου Πάφου για να καταδείξει ότι σ’ αυτό τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και πως δεν φωτογράφιζε συγκεκριμένους υπαλλήλους.

Μετά ωστόσο τα παράπονα που υποβλήθηκαν ο δρα Μουτήρης είπε στην Αστυνομία ότι έσβησε όλες τις φωτογραφίες που καταγράφονταν πρόσωπα.  Η Αστυνομία παρέλαβε ως τεκμήριο το κινητό του δρα Μουτήρη, το οποίο στάλθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις .

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button