Επικαιρότητα

Έκλεισαν τον δρόμο προς Καμάρες

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Ταλας ανακοίνωσε  ότι από σήμερα Σάββατο 6/4/2019, η Λεωφόρος Τάλας η οποία συνδέει την κοινότητα με την περιοχή Καμάρες, θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα, ποδηλάτες και πεζούς, για λόγους ασφάλειας.

Ο λόγος είναι το ετοιμόρροπο κτήριο που βρίσκεται επι του δρόμου αυτού και που μετα την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου , την οποία αποκάλυψε το pafoslive, μάλλον θα κατεδαφισθεί.

Οι εναλλακτικές διαδρομές από την Τάλα προς Καμάρες και αντίστροφα , σύμφωνα με την ανακοίνωση του κοινοτικού συμβουλίου Ταλας είναι:

1. Γρίβα Διγενή – Αγίας Αικατερίνης – Χρ. Παπαδανιήλ – Κάμπου Μεσομέραινας – Μαίρης Λεπτού και

2. Γρίβα Διγενή – Αγίας Αικατερίνης – Χρ. Παπαδανιήλ – Βεργίνας – Κοραλλίων – Μαίρης Λεπτού.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό μέχρι πότε θα παραμείνει κλειστός ο εν λόγω δρόμος, αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα κριθεί ασφαλής η διέλευση από τις Αρμόδιες Αρχές.  Το κοινοτικό συμβούλιο απολογήθηκε  για την ταλαιπωρία. Σημειώνεται επίσης ότι ορισμένα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, όπως ο κ. Ανδρέας Παπαγρηγοριου, αναρωτιούνται  ποιος έδωσε την οδηγία  να κλείσει ο δρόμος και αν υπήρξε συνεννόηση του κοινοτικού συμβουλίου με την αστυνομία. Ο κ.Παπαγρηγοριου ξεκαθάρισε πάντως ότι συμφωνεί απόλυτα  με την απόφαση να κλείσει ο δρόμος των Καμάρων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button