Πάφος

Έκθεση Φωτογραφίας στην μνήμη Παυλίδη

Έκθεση φωτογραφίας υπό τον τίτλο Δήμος Ανατολική Πάφου, διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Δήμος Γεροσκήπου και η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου – Τμήμα Πάφου.

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε χτες βράδυ διεξάγεται στα πλαίσια των Ιεροκηπείων 2023 και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Ο Δημαρχεύων Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης σε χαιρετισμό του ανέφερε πως η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, του ανθρώπου, όπως είπε, που οραματίστηκε τη δημιουργία αυτής της πινακοθήκης και προώθησε τη διοργάνωση σχετικών εκθέσεων όντας και ο ίδιος λάτρης της φωτογραφίας.

Σύμφωνα με τον κ.Χατζηβασίλη, οι φωτογραφίες της έκθεσης είναι καρπός της αγάπης 18 συμπολιτών μας για τη φωτογραφία. Εμείς συνέχισε ο Δημαρχεύων Γεροσκήπου, οι φίλοι της φωτογραφίας ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου και ιδιαίτερα με το Τμήμα Πάφου κατέληξε. Τα έξοδα της έκθεσης ανέλαβε ο Δήμος Γεροσκήπου, ενώ υλικοτεχνική υποστήριξη παρέχει η Φ.Ε.Κ. – Τμήμα Πάφου.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Θάνος Σαββίδης πρόεδρος της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου Τμήμα Πάφου ανέφερε πως οι φωτογραφίες έχουν παρθεί εντός των ορίων του νεοσύστατου Δήμου Ανατολικής Πάφου, ο οποίος αποτελείται από τον Δήμο Γεροσκήπου και τις κοινότητες Αγίας Μαρινούδας, Αχέλειας, Κονιών και Τίμης.

Η θεματολογία συνέχισε ο κ. Σαββίδης ήταν ανοιχτή και περιλάμβανε εικόνες που απεικονίζουν το χώρο, το τοπίο, τη φύση, τον άνθρωπο, τη ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων, κατέληξε.

Σημειώνεται πως η έκθεση θα είναι ανοικτή ως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button