Επικαιρότητα

Έκθεση γεγονότων για τον θάνατο Παύλου

Ο περιφερειακός διευθυντής των νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου του  ΟΚΥπΥ Χρίστος Νικολάου ζήτησε να του υποβληθεί έκθεση όλων των γεγονότων του περιστατικού του αιφνίδιου θανάτου 77χρονου κατοίκου Πόλεως Χρυσοχους.

 

Συγγενείς του 77χρονου διατυπώνουν έντονα παράπονα για τον χειρισμό που έγινε στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχους   αφού ο άτυχος Παρασκευάς Παύλου απεβίωσε μέσα σε ταξί που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Πάφου. Σύμφωνα με τους οικείους του 77χρονου Παρασκευά Παύλου χθες νωρίς το βράδυ επισκέφθηκε το νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχους με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα.

 

Η γιατρός που βρισκόταν εκεί παρέπεμψε τον ασθενή στο γενικό νοσοκομείο Πάφου αλλά δεν διέθεσε ασθενοφόρο για την μεταφορά του και ο άτυχος Παύλου χρειάσθηκε να εκμισθώσει ταξί προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Πάφου. Καθοδόν ωστόσο ο 77χρονος απεβίωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Παύλου ένιωσε πόνο και χθες το πρωί και επισκέφθηκε το νοσοκομείο Πόλεως όπου έγινε διάγνωση για συμπτώματα κολικού του νεφρού.

 

Του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι του . Το βράδυ ωστόσο φαίνεται ότι είχε τα ίδια συμπτώματα και επισκέφθηκε εκ νέου το νοσοκομείο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button