Επικαιρότητα

Έκανα πάρτι οι διαρρήκτες

Για άλλο ένα βράδυ οι διαρρήκτες έκαναν πάρτι, επιλέγοντας ξανά την περιοχή της Ταλας, την οποία κυριολεκτικά έχουν ρημάξει. 

Οι κάτοικοι, ξένοι και ντόπιοι είναι ανάστατοι, αλλά σίγουρα έχουν και οι ίδιοι τις δικές τους ευθύνες, που δεν έχουν πάρει μέτρα κατάλληλης φύλαξης της περιουσίας τους. Οι διαρρήκτες κτύπησαν ξανά χθες βράδυ δυο σπίτια αλλοδαπών, μόνιμων κατοίκων της Ταλας, ενός Γερμανού ηλικίας 58 ετών και μιας Βρετανίδας ηλικίας 65 χρόνων.

Στην περίπτωση του Γερμανού παραβίασαν αλουμινένιο συρόμενο παράθυρο , εισήλθαν στην κατοικία σε ώρες που απουσίαζε ο ιδιοκτήτης και έκλεψαν 6 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά τα οποία είχε σε χρηματοκιβώτιο καθώς επίσης και χρυσαφικά αξίας δυόμιση περίπου χιλιάδων ευρώ.

Στην περίπτωση της Βρετανίδας οι δράστες παραβίασαν αλουμινένια πόρτα στο πίσω μέρος του καθιστικού και έκλεψαν χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή αξίας 4 χιλιάδων ευρώ και 400 περίπου ευρώ σε μετρητά. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη αλλά οι κατοικίες δεν διέθεταν συστήματα συναγερμού ή εσωτερικό κύκλωμα τηλεόρασης.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button