Πάφος

Έδωσαν άμεσες λύσεις για δώδεκα κοινότητες της Πάφου

Προβλήματα και αιτήματα δώδεκα κοινοτήτων της επαρχίας Πάφου εξέτασαν από κοινού οι υπουργοί εσωτερικών , μεταφορών και γεωργίας στην παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων.  

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην επαρχιακή διοίκηση Πάφου και δόθηκαν άμεσες λύσεις σε ζητήματα που αφορούσαν  βελτιώσεις σε οδικά δίκτυα, νέα αναπτυξιακά έργα, δημιουργία χώρων πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας και μικρότερα ζητήματα  που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών της υπαίθρου.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης δήλωσε ότι όλα τα θέματα αντιμετωπίζονται σφαιρικά . Δίνονται λύσεις σε χρόνια δυσεπίλυτα προβλήματα,  συνέχισε, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τις κοινές περιφερειακές συσκέψεις που έχουν άμεσα αποτελέσματα όπως ανέφερε. Επι τόπου δίνονται οδηγίες και λαμβάνονται αποφάσεις, επεσήμανε.

Η υπουργός μεταφορών επικοινωνιών και έργων Βασιλική Αναστασιάδη χαρακτήρισε επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματική την διαδικασία αυτή λόγο της παρουσίας και των τριών υπουργών, της συνέργειας όπως είπε των υπηρεσιακών από τα διάφορα τμήματα  και της αμεσότητας στην επικοινωνία με τις κοινότητες.

Ο  Κώστας Καδης συμπλήρωσε ότι η άμεση επαφή είναι πολύ σημαντική τονίζοντας σε ποσοστό πέραν του 80% των αιτημάτων δόθηκαν λύσεις ή τροχοδρομήθηκαν διαδικασίες για επίλυση τους.

Οι  Υπουργοί πραγματοποίησαν χωριστές συναντήσεις  με τους κοινοτάρχες των κοινοτήτων:

Γουδί, Χόλη, Σκούλλι, Θελέτρα, Τσάδα, Γιόλου, Κάτω Αρκουδάλεια, Τίμη, Αναρίτα, Κελοκέδαρα, Σαλαμιού και Μαμώνια, μαζί με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς λειτουργούς κυβερνητικών τμημάτων και υπηρεσιών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close