Αθλητικά

Άρχισε σήμερα το Cyprus Amateur Men’s Open

Στο  Eléa Estate golf στην Γεροσκήπου  διεξάγεται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή το Cyprus Amateur Mens Open. Πρόκειται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς και ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο γεγονός της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ μετά  την πανδημία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της  Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ το φετινό Cyprus Amateur Mens Open, θα διεξαχθεί στο Eléa Estate golf  μεταξύ Παρασκευής 20 Μαΐου και Κυριακής 22  Μαΐου. Ο γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ κ.  Νίκος Ρωσσίδης δήλωσε ότι όλα είναι πλέον ιδανικά  για τη διοργάνωση ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους δεκάδες εθελοντές που εργάζονται για την επιτυχία του αγώνα. Τον χαρακτήρισε ως τον αγώνα με το ψηλότερο επίπεδο ερασιτεχνών παικτών που υπήρξε ποτέ. Στον αγώνα λαμβάνουν μέρος 48 αθλητές από 17 διαφορετικές χώρες.  Ο συναρπαστικός και αμφίρροπος τα τελευταία χρόνια αγώνας, προ της πανδημίας, προσέλκυε , αναφέρεται  στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας , το ενδιαφέρον δεκάδων παικτών γκολφ τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, δείγμα της αναβάθμισης του αθλήματος στην Κύπρο. Το ενδιαφέρον αλλά και ο αγώνας επέστρεψαν δυο χρόνια μετα, τονίζεται.   

Στον αγώνα λαμβάνουν μέρος εκτός από τους Κύπριους και αρκετοί ξένοι που έρχονται στην Κύπρο ειδικά για τον αγώνα ή και κάποιοι που συνδυάζουν τον αγώνα με μερικές μέρες χαλάρωσης στο νησί. 

Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ερασιτέχνες παίκτες του γκολφ από το εξωτερικό  αλλά και οι καλύτεροι ερασιτέχνες παίκτες με έδρα την Κύπρο. 

Κατά την τελευταία μέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή ,  θα γίνουν οι απονομές και το καθιερωμένο γεύμα. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button