Επικαιρότητα

Άρχισαν οι παραδοχές για την Πάφο

Μετα την τοποθέτηση του καθηγητή Λεόντιου Κωστρικη ότι λανθασμένα στην Πάφο επιβλήθηκαν τόσο αυστηρά μέτρα το υπουργείο αναγνωρίζει και επίσημα την πολύ καλή εικόνα της επαρχίας.

Ενδεικτικό στοιχείο της καλής εικόνας της Πάφου αποτελεί  η απόφαση του υπουργείου υγείας να τερματισθούν από σήμερα  στην Πάφο τα  τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. Σε κανένα σημείο της πόλης δεν θα διεξάγονται από σήμερα τεστ αντιγόνου.

Στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ συνεχίζονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα οι έλεγχοι για εργαζόμενους που μετακινούνται εκτός επαρχίας.   Η πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα της Πάφου την τελευταία εβδομάδα συνεχίσθηκε και το Σαββατοκύριακο.

Από τις 23 σχεδόν χιλιάδες εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν  σε ολόκληρη την Κύπρο τόσο με  τη μοριακή μέθοδο  όσο και με τα  τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου τα θετικά κρούσματα που εντοπίσθηκαν στην Πάφο  ήταν πολύ περιορισμένα.

Οι πολίτες της επαρχίας αναμένουν ότι ο τερματισμός της διασποράς του ιού στην κοινότητα θα οδηγήσει τους επιστήμονες σε αποφάσεις με τις οποίες θα αίρονται σε μεγάλο βαθμό οι σημερινοί περιορισμοί που ισχύουν στην επαρχία. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button