Περιβάλλον

Άρχισαν δουλειά στον ΔΙΑ Έμπας (Φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εκδήλωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου ΔΙΑ Έμπας η οποία αφορούσε εκστρατεία καθαριότητας στην είσοδο της κοινότητας Έμπας.

Το σωματείο όπως αναφέρεται και στην καταστατική του διακήρυξη θέλοντας να προάγει τον Πολιτισμό διοργάνωσε συμβολική εκδήλωση καθαριότητας θεωρώντας ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και φυσικά ένδειξη Πολιτισμού.

Εκτός από τα μέλη του σωματείου και τις οικογένειές τους στην εκδήλωση παραβρέθηκε τόσο ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αντωνάκης Νικηφόρου όσο και η αντιπρόεδρος Γεωργία Τσοκκά αλλά και τα μέλη Νίκος Μαυρονικόλας, Περικλής Περικλέους και Λεωνίδας Λεωνίδα.

Ο κ. Νικηφόρου μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία των μελών του νεοσύστατου σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας να προσφέρει στην Έμπα και να είναι ωφέλιμο και χρήσιμο για την κοινωνία.

Η κοινότητά μας, είπε, είναι οργανωμένη και καθαρή αλλά πάντα τέτοιες ωραίες ενέργειες και ιδιωτικές πρωτοβουλίες είναι καλοδεχούμενες και όλοι πρέπει να τις αγκαλιάζουμε.

Από πλευράς του ΔΙΑ τα μέλη του σωματείου υποσχέθηκαν ότι η σημερινή εκδήλωση είναι μόνο η αρχή και διαβεβαίωσαν ότι έρχονται πολύ περισσότερα τόσο στον Αθλητισμό όσο και στον Πολιτισμό.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close