Επικαιρότητα

Άριστα ενημερωμένοι οι δράστες

Ενημερωμένοι ως προς την καθημερινή διαδρομή που ακολουθούσαν υπάλληλοι ξενοδοχείου στην Πάφο φαίνεται ότι ήταν οι δράστες ένοπλης ληστείας που διαπραχθεί λίγα λεπτά μετα τις 10 το πρωί στην λεωφόρο Δανάης στην Κάτω Πάφο.  

Δυο άντρες  προτάσσοντας μαχαίρι άρπαξαν τα χρήματα από δυο γυναίκες υπάλληλους λογιστηρίου ξενοδοχείου και εξαφανίσθηκαν. Οι δυο κοπέλες βγήκαν από το ξενοδοχείο που εργάζονται  και κατευθύνθηκαν πεζές  σε υποκατάστημα παρακείμενης τράπεζας.

Ενώ περπατούσαν στον πεζόδρομο έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο μέρος των 80 περίπου μέτρων απόσταση που χωρίζει την είσοδο του ξενοδοχείου με το υποκατάστημα τράπεζας που θα κατέθεταν χρηματικό ποσό 30 χιλιάδων ευρώ, εμφανίσθηκαν μπροστά τους δυο κουκουλοφόροι.

Φώναξαν ΑΚΙΝΗΤΟΙ και ο ένας από τους δυο που κρατούσε μαχαίρι έκοψε τα λουριά τσάντας που είχε η μια από τις δυο κοπέλες στον ώμο, την αρπάξαν και τράπηκαν σε φυγή. Εκτός από το μεγάλο ποσό σε μετρητά στην τσάντα υπήρχαν και επιταγές.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαντήλια γυαλιά ηλίου και καπέλα  εισήλθαν σε δρομάκι που οδηγεί στην πίσω πλευρά του υποκαταστήματος και εξαφανίσθηκαν.

Η αστυνομία έχει παραλάβει το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και προσπαθεί να εντοπίσει στοιχεία προκειμένου να φτάσει στην σύλληψη των θρασύτατων ληστών.

Ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς απηύθυνε έκκληση σε όσους  πολίτες έχουν αντιληφθεί οτιδήποτε σχετίζεται με την ληστεία να ενημερώσει τις αρχές.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button