Επικαιρότητα

Άναψαν πυρσούς σε λεωφορείο

Μαθητές του γυμνασίου παναγιά Θεοσκεπαστη  άναψαν πυρσούς μέσα σε λεωφορείο που τους μετέφερε στα σπίτια τους. 

Ο οδηγός  ακινητοποίησε το λεωφορείο και οι μαθητές αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Η εταιρεία αποφάσισε να μην εκτελέσει αύριο το συγκεκριμένο δρομολόγιο ενώ κλιμάκιο της αστυνομίας μεταβαίνει στο σχολειό.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι όταν σχόλασαν τα παιδιά και το λεωφορείο τους μετέφερε στα σπίτια τους. Μαθητές στις πίσω θέσεις  άναψαν πυρσούς με αποτέλεσμα το λεωφορείο να γεμίσει καπνούς. Οι μαθητές άρχισαν να φωνάζουν και ο οδηγός με ψύχραιμες κινήσεις ακινητοποίησε το όχημα και άνοιξε τις πόρτες.  Όλοι οι μαθητές αλλά και ο οδηγός αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Το όχημα γέμισε καπνούς αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί  ούτε σημειώθηκαν οποιεσδήποτε ζημίες . Ο οργανισμός συγκοινωνιών Πάφου που προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία  αποφάσισε ότι αύριο δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο που μεταφέρει κυρίως μαθητές της Χλωρακας και της συνοικίας του Μουταλου στο γυμνάσιο Παναγία Θεοσκεπαστη. Κλιμάκιο της αστυνομίας θα επισκεφθεί το σχολείο και μέλη της δύναμης θα μιλήσουν  στα παιδιά και θα τους ενημερώσουν για τους σοβαρούς κινδύνους που υπάρχουν σε ανάλογα περιστατικά.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button