Επικαιρότητα

Άμεση λήψη μέτρων για αποφυγή ατυχημάτων

Οργανωμένοι γονείς των δημοτικών σχολείων του κέντρου της Πάφου κάλεσαν τον δήμο Πάφου να λάβει μέτρα περιφράσσοντας τον χώρο στον οποίο λειτουργούσε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Στον χώρο έχουν κατεδαφισθεί κάποια κτήρια αλλά παραμένει το διατηρητέο κτήριο το οποίο προορίζεται από τον δήμο Πάφου για την στέγαση του μουσείου ιστορικής τεκμηρίωσης της πόλης.  Το έργο θα περιλαμβάνει μουσείο για την ανάδειξη και προβολή της ιστορίας της πόλης και την ανάπλαση πλατειακών χώρων και δρόμων στην περιοχή.

Οι γονείς καταγγέλλουν ότι χθες το  μεσημέρι, κατά την έξοδο των παιδιών από τα σχολεία της περιοχής κάποια παιδιά  περιφέρονταν κάτω από την προβολική κατασκευή που στηρίζεται σε στύλους σκαλωσιών. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν όταν τους  προειδοποίησαν γονείς που ανέμεναν τα δικά τους παιδιά. Ζήτησαν όμως την άμεση λήψη μέτρων από την τοπική αρχή με την τοποθέτηση περίφραξης για να παρεμποδίζεται η είσοδος στον χώρο μέχρι την έναρξη των εργασιών.  

Οι γονείς σημειώνουν ότι είναι σημαντικό να ενεργούμε προληπτικά, ιδίως όταν πρόκειται για την ασφάλεια των παιδιών μας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button