Επικαιρότητα

Άλυτος γρίφος η Γεροσκήπου

Οι πολύ ισχυρές και δυσκολοκατάβλητες υποψιότητες στους δήμους Πάφου, Πέγειας, και Πόλης Χρυσοχους των νυν δημάρχων Φαίδωνος, Λάμπρου και Παπαχριστοφη αντίστοιχα οδηγούν τις συζητήσεις των κομμάτων αποκλειστικά σχεδόν στην Γεροσκήπου.

Και αυτό γιατί ο δημαρχεύον Κυριάκος Χατζηβασίλη δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του κατά πόσο θα διεκδικήσει την δημαρχία, με την στήριξη του ΔΗΚΟ και ενδεχομένως του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ θα υποστηρίξει όπως δείχνουν τα πράγματα τον Νίκο Παλιό που εξήγγειλε ήδη υποψηφιότητα.  

Η ΕΔΕΚ, προβάλει πλέον σθεναρά την θέση στις συζητήσεις με τα συνεργαζόμενα κόμματα ότι δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις, μόνο τρεις δημαρχίες εκ των οποίων η μια θα πρέπει να είναι στην επαρχία Πάφου.

Στελέχη της ΕΔΕΚ τόσο στην Πάφο όσο και στην Λευκωσία επικεντρώνονται πλέον στην Γεροσκήπου όπου θεωρούν ότι το κόμμα θα μπορούσε να κερδίσει την δημαρχία με υποψήφιο τον αντιπρόεδρο του κινήματος Ανδρέα Σιήκκη, από την στιγμή μάλιστα που ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Μυριάνθους , φαίνεται να επιθυμεί παραμονή του στα βουλευτικά έδρανα και δεν θα  διεκδικήσει την δημαρχία στην Πόλη.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button