Κύπρος

Άλλος ένας για ναρκωτικά

Τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 32 χρόνων, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ποσότητας κάνναβης πέραν των τριών κιλών, που εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στην κατοχή 50χρονου.

Για την υπόθεση επίσης τελούν υπό κράτηση ο 50χρονος, καθώς και άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 48 χρόνων. Στη σύλληψη του 50χρονου προχώρησαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, την περασμένη Κυριακή, όταν γύρω στις 7.40 το βράδυ, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Χοιροκοιτία και σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος, ένα νάιλον σακούλι που περιείχε 3 κιλά και 136 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 48χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τα μέλη της ΥΚΑΝ, βάσει Δικαστικού εντάλματος, λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα χθες Δευτέρα.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν τις οικίες των δύο υπόπτων, όπου βρήκαν στην οικία του 50χρονου δύο φυτά κάνναβης και άλλα τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν, ενώ στην οικία του 48χρονου επίσης εντόπισαν διάφορα τεκμήρια τα οποία σχετίζονται με την υπό διερεύνηση υπόθεση και κατασχέθηκαν.

Στοιχεία προέκυψαν και εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τις 3.00 το απόγευμα της Δευτέρας, επίσης βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, οι 50χρονος και 48χρονος, είχαν οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα τριήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ το πρωί σήμερα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον του 32χρονου, επίσης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button